Потресаващо! Народът гладува, а чиновници прибират по 200 бона и нагоре

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече ви запознахме с първата серия от държавни чиновници, които прибират заплати от над 200 бона по декларации пред КПКОНПИ.

Оказва се, че българския народ, който е определен за най-бедния в Европейския съюз безпроблемно издържа скъпо платени чиновници, но никой не може да каже те с какво точно са допринесли за благосъстоянието на народа, след като сме най-бедните, повече от 30% от българите са под прага на бедността и само един Господ знае как оцеляват.

На фона на тази черна картина бедния българин осигурява заплата от 299961 лева за госпожа Мария Габриел от ГЕРБ, в което можете да се убедите тук . Бедният българин е подсигурил 203824 лева и за г-н Ангел Джамбазки от ВМРО, който се прочу с шофирането след употреба на алкохол. Джамбазки бе наказан с глоба от 1000 лева и отнемане на шофьорската книжка за една година, но отърва затвор. С 203668 лева се е задоволил колегата на Джамбазки Светослав Малинов. Владимир Уручев от ГЕРБ сещате ли се кой е?

И ние не се сещаме, но в биографията му е записано, че е роден в смолянското село Буково, а ние му осигуряваме заплата от 203825 лева. Дано някой ден г-н Уручев ни разясни с какво е допринесъл за нашето благоденствие, за да получава космическа за нашите стандарти заплата. Ето тук ще можете да се запознаете със заплатите на още знайни и незнайни герои, на които осигуряваме многохилядни заплати.

Автор: От упор

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар