Потресаващо! Нинова и БСП са причината все още Борисов да е на власт – това не е фалшива опозиция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Корнелия Нинова и БСП са причината Борисов и Герб да са на власт. Това не е опозиция това е театър. Нинова гласува за всичко, което и каже Борисов в Парламента, той и връща жеста като прави субсидиите 8 лева.
Вече няколко години Нинова има 81 депутати в Народното Събрание, хора които получават общо над 500 000 лева на месец заплати, за да се правят на опозиция и да крепят властта на Борисов. Власт, която убива България.
Изнася златото ни, изнася работната ни ръка и внася боклуци, които се горят в пещите на ТЕЦ овете на Ковачки, но това не е проблем на Нинова, това не е проблем на опозицията, защото тя е там в Народното Събрание да крепи властта и да получава кеша. Някой помни ли Нинова да е направила каквото и да е срещу Борисов или някой олигарх в България на Герб нещо реално, няма такова нещо.
Нинова е послушницата на Борисов, а цирка с голямата и уста за пред медиите е само постановка, за да се държи в заблуждение българският избирател, който все още не вижда картината и ходи на изборите до урните. Да сте чули Нинова да говори за електронно гласуване? Няма и да я чуете, защото тя е същата като Борисов, тя не се интересува от възможностите на новите технологии, за нея са важни онези, които ходят до урните и колкото по – малко са те, толкова по-добре за Нинова, Борисов, Пеевски, Доган, Каракачанов и всички останали хрантутници в Парлмента, защото ниската избирателна активност им гарантира участието във всеки един парламент и кеша.
Нинова не се интересува да управлява България. Нинова няма визия дори за собствената си партия, а всички онези, които искат да споделят нещо друго, преди това да видят какво се случи на изборите за Европарламент в партията на Нинова, гласовете за определени хора бяха надписани от единият лагер за Станишев, а от другият лагер за Йончева, защото така повелила повелителката на опозицията.
Това са фактите, Нинова не е опозиция, БСП не са опозиция, те са част от статукството, което крепи Борисов иначе няма как да се обясни факта, че Нинова събира на Бузлуджа 50 000 човека да ядат кебапчета и пият бира, но когато дойде време за масово недоволство под прозорците на властта от БСП не могат да извадят и 500 човека. Е има как, и мислим, че ви го обяснихме по-нагоре. А който продължава да вярва, че някоя партия или политик може да спаси България, то значи вярва и в чудеса по Коледа…
И за да не сме голословни искаме да попитаме Нинова:
– Защо не спряхте увеличението на цената на Винетките? 
 
– Защо не спряхте увеличението на данъците на населението? 
 
– Защо не спряхте високите такси в Болниците? По конституция здравеопазването в България е безплатно!
 
– Защо не спряхте сините и зелените зони в градовете? Нали плащаме данък автомобил и данък сгради! 
 
– Защо твърдите, че сте партия с много симпатизанти и членове, а не можете да се издържате от членски внос? 
Няма нужда да продължаваме с въпросите, защото ние им знаем отговора и той е: Нинова и БСП крепят в България Герб и Борисов на власт….

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар