Потресаващо! рКаракачанов и зет му режат българските танкове за скрап

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През октомври 2019 г. журналиста Димитър Байрактаров публикува видео материали, от които е видно, че се товарят десетки танкове на железопътни платформи и се извозват в неизвестна посока.

Според работниците, една част от танковете се реже на скрап от фирма приближена до военния министър, а друга се подготвя за продажба в арабския свят.

През всичките тези месеци журналиста Димитър Байрактаров многократно призоваваше институциите да отговорят какво се случва с българските танкове, но никой не отговори, а Каракачанов избяга от въпросите журналиста пред парламента.

Вижте видеото с неизвестната съдба на българските танкове, а otupor.com ще ви запознае в следващ материал кой реже на скрап има ли нещо общо фирмата с новия апартамент на Каракачанов и още…

Под снимките веднага се появиха коментари, че Каракачанов отдавна прави милиони докато донарязва армията за старо желязо, но сега явно трябва да направи повече като освободи място за бъдещата покупка за милиарди на същата такава техника, естествено пак от САЩ, които пък щели да ни построят завод за поддръжка на танковете си, то и за самолетите щяха да строят, ама се оказа, че вече са се отказали от това свое намерение.

И сега след като снимките са вече в публичното пространство и след като всички сме наясно, че телевизиите няма да реагират, защото Каракачанов определено е галеното дете на Бойко Борисов в това правителство, очакваме да видим реакцията на военна прокуратура, естествено ако им стиска да разследват какви ги върши министъра на отбраната в подчиненото му министерство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Потресаващо! рКаракачанов и зет му режат българските танкове за скрап

Вашият коментар