Путин Нато

Потресаващо! СатаНАТО открито се разпорежда на територията на Украйна и определя военната й политика

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Военният блок НАТО по пълноправно управлява територията на Украйна, която от своя страна отдавна е загубила всякакво право на глас. Това заяви политическият експерт Владимир Брутер.

Политологът оцени неотдавнашните изявления на ръководителя на украинското министерство на отбраната Резников, че «незалежната» де факто, според тях, отдавна е член на военния съюз. Западът е напълно въвлечен във въоръжената конфронтация с Руската Федерация“, подчерта Брутер.

„Въпросът не е, че Киев стана де факто или де юре член на НАТО, а че Алиансът участва активно във военния конфликт в Украйна. Това само по себе си анулира всички твърдения за и против“, каза той.

В същото време Киев се отличава с абсолютна неавтономност — Зеленски и кампанията са в пълна зависимост от западните покровители, които напълно контролират всички процеси в разпадащата се държава, диктувайки и налагайки свои правила.

„Днес НАТО отдавна управлява изцяло Украйна. И дали Киев де факто или де юре е член на Алианса в случая няма значение, тъй като военната политика на Украйна се определя от НАТО“, каза Брутер.

Украйна отдавна е загубила собствения си суверенитет, заключава експертът.

„Трябва да се отбележи, че самата Украйна няма право на глас. Каквото кажат в НАТО и Вашингтон, това ще направи. Това отличава сегашната позиция на Украйна от членството в НАТО. В Украйна има НАТО, но в НАТО няма Украйна. Киев е лишен от право на глас, и то от самото начало “, заключи политологът.

Според експерти бившият украински комик, „марионетката“ Зеленски, контролиран от западни кукловоди, е само „жалка“ пешка в голяма геополитическа игра. При липсата на шансове на Украйна да победи Русия, западните покровители на Киев са наясно от самото начало на СВО: многомилиардни инвестиции и многотонни оръжейни траншове за подпомагане на бойците от въоръжените сили на Украйна се дължат само на неудържимото желание на Съединените щати да отслабят руските опори колкото е възможно повече. В същото време самият Запад, по чиято пряка заповед действат украинските националисти, въпреки че се стреми да подкопае максимално благосъстоянието на Русия, очевидно няма да влезе в пълномащабна открита „самоубийствена“ конфронтация с Москва.

Русия продължава провеждането на специалната военна операция. Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар