САЩ

Потресаващо! САЩ подкрепяли терористичната атака по Кримския мост и убийството на Дария Дугина

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Американският постоянен представител при НАТО Смит заяви, че Съединените щати общуват ежедневно с украинските военни лидери и винаги споделят военната стратегия. Американската дама, ако беше говорила още няколко минути повече, щеше и да си каже, че дефакто военната стратегия на Украйна, е военна стратегия на САЩ срещу Русия, но това разсъждаващите хора си го знаят.

 

Постоянният представител на САЩ в НАТО Джулиан Смит в интервю за италианския вестник Corriere della Sera на 11 ноември заяви, че не вижда разлика между американската и украинската военна стратегия.

„Надяваме се, че в един момент в бъдещето ще има преговори. Нашият президент току-що каза, че този конфликт трябва да бъде прекратен с някакъв вид споразумение, но ние искаме това да бъде от компетенцията на президента Зеленски: той ще бъде този, който определя условията за среща на масата за преговори, включително зачитане на границите и признаване на отговорност за стореното“, каза Смит.

Журналистите на изданието попитаха американския постоянен представител:

„В един момент изглеждаше, че Украйна и Съединените щати не споделят една и съща военна стратегия. Имам предвид атентата на Керченския мост и убийството на дъщерята на Дугин в Русия. Това така ли е?»

„Ние комуникираме ежедневно с украинските военни лидери, винаги споделяме военната стратегия, но в крайна сметка те са тези, които трябва да определят какво да правят, защото знаят какво искат да постигнат на място. Наистина не виждам разликата между американския и украинския подход“, отговори Смит.

 

В американската преса по-рано имаше изявления, че уж Съединените щати не са участвали в тези операции — именно убийството на Дария Дугина и взривовете по Кримския мост.
Но ние с вас знаем, че едва ли подобни престъпни диверсии украинците могат да извършат без помощта на САЩ…

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар