Потресаващо! София с 9-ти зам.-кмет. А какво ще работи Фандъкова?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Йордан Божинов е ръководил изграждането на големи инфраструктурни и строителни обекти у нас и в чужбина София вече има девети заместник-кмет, който ще поеме новосформирания ресор по строителството. Името му бе обявено вчера от столичния кмет Йорданка Фандъкова – това е инж. Цветан Божинов.
Той е завършил Университета по архитектура, работил е в „Метрополитен“, освен това е ръководил изграждането на големи инфраструктурни и строителни обекти у нас и в чужбина. Една от последните му дейности е по проект, свързан с пречиствателната станция в Кубратово.
Преди дни Фандъкова обяви още един свой заместник – по транспорта Кристиан Кръстев, който заема мястото на подалия оставка заради скандала с ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ Евгени Крусев. Неговия ресор досега водеше зам.-кметът по финансите Дончо Барбалов.
Досегашният шеф на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции Владимир Данаилов пък поема новия ресор „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“. Мнозинството в СОС реши още Димитър Дилчев да стане директор на общинското дружество „Център за градска мобилност“, а Цветомир Жеков на „Чистота – Искър“.
И двамата бяха районни кметове, но не се пребориха за пореден мандат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар