Потресаващо! 300 души висят час и половина на – 10° на повреден лифт в Боровец

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За безобразна случка на чисто новата четириседалкова въжена линия “Ястребец Експрес” на Боровец тази сутрин алармираха читатели на Lupa.bg.

Над 300 скиори, сред които много деца, са били оставени да висят повече от час под брулещия вятър от 15 м/сек и температура – 10° без никакво обяснение защо лифтът е блокирал. След като в крайна сметка станалите на ледени висулки туристи били прибрани в станцията, не им предложили дори по един чай да размразят вдървените си крайници.

“В 8:30 сутринта си купихме със сина ми карти за половин ден по 45 лв. парчето. Те важат до 12:30, а час и половина прекарахме, хващайки пневмония на 100 метра от земята”, разказа ни отвратен столичанин. –

“Служителите обаче ни отказаха всякаква компенсация за изгубеното време, защото повредата на лифта била по “независещи от тях причини.”

На всичко отгоре, докато нещастниците висели на студа, персоналът включил оръдията за сняг и ги превърнал в снежни човеци.

А през цялото време, докато неизвестната авария се отстранявала, на гишетата на “Бороспорт” продължавали да продават карти за блокирания лифт. Натрупала се опашка от поне 500 човека. От фирмата засега отказаха на молбата ни да коментират ситуацията и обещаха, че по-късно ще излязат с официално съобщение за причините за инцидента.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар