Потресаващо! 53-годишен изверг изнасилвал в продължение на месеци 15-годишната си дъщеря

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

53-годишнен изверг от кочериновското село Бароково изнасилвал в продължение на месеци родната си дъщеря, която е едва 15-годишна.

Методи Йорданов е привлечен като обвиняем, че за периода от 04.09.2019 г. до 17.01.2020 г., в условията на продължаващо престъпление, включително и с употребата на сила, се е съвкупил или е правил опити да се съвкупи с непълнолетната си дъщеря.

Оказва се, че мъжът в продължение на месеци тормозил дъщеря си, като до разплитането на зверството се стига, след като лелята на момиченцето подава сигнал в полицията. Предполагат, че през цялото време майката на детето е знаела, но не е направила нищо, за да защити дъщеря си. „Това семейство живее в семейната къща на жената на Методи – Дафинка. Тя е останала в наследство от баща й. Имат четири деца, но 15-годишното е най-голямото. Доста е развито за възрастта си и явно заради това този човек е решил да се възползва от нея“, коментираха жители на село Бараково, които са потресени от случилото се.

Методи и съпругата му Дафина се препитават като работят в различни частни стопанства като кравари. Децата им посещавали училище, но не постоянно. „Доколкото знаем те получават и помощи, но и двамата работят. Методи доста често пиеше и е възможно това да е правил с дъщеря си на пияно, не че го оправдаваме. Дано получи сериозна присъда и да не се весне тук. При нас няма място за подобни хора“, категоричен е и кметът на селото Стойчо Стойчев.

Междувременно във вторник Районният съд в Дупница, председателстван от съдия Ели Скоклева взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на Методи Йорданов.

„Съдът, като взе предвид доводите на прокурора, защитата, изявленията на обвиняемия и събраните в хода на досъдебното производство доказателства, счита че са налице предпоставките на чл. 63, ал. 1 от НПК за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на обвиняемия. Обвинението е за две тежки престъпления срещу половата неприкосновеност извършени срещу непълнолетно лице. Налице е и опасност да се укрие предвид, че постоянния и настоящия адрес са различни от този, на който живее в момента“, посочи по време на съдебното заседание съдия Скоклева.

По време на съдебното заседание стана ясно, че Методи е осъждан многократно за кражби. В Бараково също твърдят, че често посягал на дворовете на хората, особено през летните месеци.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар