Потресващо! Вуйчо на Бойко източва язовири, мери боклука и горивата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

70 годишният пенсионер от пожарната ген. Кирил Войнов, роднина на Бойко по майчина линия от село Хераково е шеф на Държавна агенция по метрология и технически надзор.

Назначението е без конкурс, като временно изпълняващ, а преди това е бил заместник на ДАМТН, както е съкращението на Агенцията по метрология и технически надзор.

Кариерата на вуйчото генерал пожарникар, започва тихо именно от назначението му като директор на контрола на язовири и каскади, където правителството насочва 500 милиона лева за ремонти.

След скандалните наводнения в Бургаско,за да се прикрие неговата отговорност, вуйчото генерал Кирил Войнов бива издигнат първо до заместник председател и после до председател на Държавната агенция по метрология и технически надзор.

ДАМТН е мега агенция , която контролира всички стратегически стоки и обекти в България, които имат специални законови параметри.

Всички горива и тонажи, състав на боклуци, както и водата в язовирите, каналиите, каскадите и реките към тях, са под контрола на Вуйчото на Бойко.

ДАМТН е нещо като ДАНС в сферата на икономиката, търговията и производството.

Генерал Кирил Войнов е подготвил Бойко, като пожарникар ,помагал и на кариерата на баща му през годините на БКП управлението.

Генерал Кирил Войнов е роднина и по линията му в село Искрец и с Борислав Славков дядо на, Тодор Славков, внукът на Тодор Живков.

Не случайно Бойко Борисов е препоръчан от вуйчо си дa охранява Тодор Живков.

Днес най-довереният човек на Бойко Борисов в държавата е вуйчо му пенсионирания 70 годишен генерал Кирил Войнов , управляващ най-важната служба в държавата Агенция по метрология и технически надзор.

Вуйчото на Бойко Борисов, генерал Кирил Войнов разрешава източването на всеки литър вода от язовирите и разрешава вкарването в България на милионите тонове боклуци идващи от целия свят у нас.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар