Потресващо! ГЕРБавите озверяха да крадат народа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общинските съветници в Пловдив човеколюбиво решиха да дернат по още една кожа от пловдивчани и да разширят като обхват синята зона и да я направят с час по-дълга до 18,30 часа. Логика липсва, освен да наваксат намалелите общински приходи от нашия джоб. Вместо удобство за гражданите, тези сини, зелени и пембени зони се превърнаха в хранилка на определени лобита в управлението на общините.

Дори за 5-10 минути работа до институция или училище в централната градска част, трябва да се плаща. Да, не е много, но ако е по два пъти на ден, и всеки ден, натежава. А общинският бюджет и джобовете на някои се пълнят. Вместо да се направят удобни общински многоетажни паркинги, просто вземат кофа с боя и четка и почват да правят пари!

А за общинарите и полицията например се затварят цели улици, за да могат бокуизбраите служители да си паркират там на спокойствие. А гражданите да се оправят и да обикалят и да бъдат глобявани. Проблемите с паркирането е повсеместен в големите градове. Но вместо решение просто се усвояват пари. Нашите пари!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар