Потресващо! Уволнената ГЕРБ-шефка на „Напоителни системи“ ще съди министър Бозуков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Уволнената шефка на „Напоителни системи“ Снежина Динева ще съди земеделския министър Христо Бозуков за твърденията му,  че срещу нея се води разследване. Тя си е извадила документ, че срещу нея няма образувани нито досъдебни, нито съдебни производства.

„Аз и моят екип успяхме да изведем дружеството на печалба 4 поредни години. А вследствие на това да сме бенефициент по европрограми“, каза тя в „Неделята на Нова“.

 

„Дружеството е изцяло блокирано вследствие на неговите действия и новия управителен съвет. Така служителите не могат да получат възнагражденията си. Беше направен опит да ме изкарат виновна за тези проблеми“, заяви Динева. На думите на министър Бозуков, че „Напоителни системи“ има несъбрани вземания за около 4 млн. лв., тя отговори, че несъбраните вземания са от 2010-12 година и са с изтекла давност.

„Около 99 % е събираемостта от напояване по време на моето управление“ ,обясни тя.

В 90-те години Снежина Динева беше поп-фолк певица под псеводнима Нена. „Това е период от моя жиот, с който се гордея. Оттогава имам 3 ивсши образования“, каза за това Динева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност