Потресващо! Хаджигенов предаде коалицията за Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокат Николай Хаджигенов от Изправи се! Ние идваме! се отметна от твърдата си позиция, че цялата коалиция ще гласувам вкупом за втори мандат на президента Румен Радев с намек, че без открит дебат между конкурентите за държавен глава може да не гласува изобщо на вота. 

Румен Радев допусна грешка с указа за назначаване на Иван Гешев, но ще избера за кого да гласувам между него и Лозан Панов, след като видя дебата между тях. Ако дебат няма – тогава могат и двамата да загубят гласа ми, възможно е и да не гласувам за президент, обяви сензационно той пред Нова телевизия на фона на категоричните заявления от страна на ИБГНИ, че стоят плътно зад Радев.

Той обясни, че решение за това кого да подкрепят от „Ние идваме!“ ще бъде взето до края на седмицата след анализ. Хаджигенов посочи, че ще се съгласи на коалиционно споразумение с „Продължаваме промяната“, ако в него частта за правосъдието е правилна. За думите на Кирил Петков, че вижда Лозан Панов като главен прокурор, адвокатът заяви, че това е щедро. „Къде го вижда Петков е интерес въпрос, но не се връзва със ситуацията“, добави още той.

„Очаквам още не само едно име, а повече имена – или на политици, или на хора, свързани с политиката“, каза Николай Хаджигенов по повод международното журналистическо разследване „Pandora papers“.

Той е сигурен, че следващите имена ще бъдат свързани с ГЕРБ или ще бъдат пряко от ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар