Потресващо! 56 лева на ден струва плажът в “Албена” за семейство с 2 деца

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Секирата за туристите е яко наточена”, споделя пред Lupa.bg Мирослав В., който преди седмица е бил на море в комплекса с жена си и двете си деца.

Навсякъде в комплекса, оказва се, са наточили секирите за туристите. Започва се с входа за курорта. Въпреки, че е част от българската държава и използва прокарана от нея пътна инфраструктура, “Албена” най-нагло продължава да взима такса 5 лв. за влизане с автомобил, ако го оставите до “караулката” на километри от плажа и 20 лв., ако ще спрете, където си искате навътре.

На празния плаж чадъра се дава срещу 28 лева. Тъй като курортът е семеен – за друго и не става, родители и 2 деца трябва да платят общо 56 лв. на ден. Освен сянка, в сумата се включват и 2 шезлонга, но не и консумация. Която, както разрахме от публикуваните касови бележки е на цени над котировките в италианските курорти и пъти над гръцките.

Припомняме, че при последната промяна на собствеността, основен акционер в курорта “Албена” стана фармацевтчиният олигарх Огнян Донев, който неотдавна бе оправдан напълно от съда по старо обвинение за данъчни престъпления.

Lupa.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар