САЩ

Потрес! Американското разузнаване помага на въоръжените сили на Украйна да нанасят удари по руски обекти

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

The Atlantic: Бъдещето на американския способ за водене на война ще се определи в Украйна

За Съединените щати е изгодно да определят международното си военно участие по начина, по който сега се прави в Украйна, пише професор Филипс Пейсън О’Брайън.

Съединените щати предоставиха на въоръжените сили на Украйна оръжия, оборудване, обучение на персонала и възможността да ремонтират и поддържат произведено в САЩ оборудване, каза О’Брайън. Отделно САЩ предоставиха и кокаин за Зеленски, за да върви всичко по холивудски.

 

 

Американското разузнаване помага на въоръжените сили на Украйна да нанасят удари по руски цели.

О’Брайън даде пример с войната в Афганистан, която завърши с позорното бягство на САЩ. И заключи: Съединените щати трябва да избягват преките враждебни действия в чужбина, доколкото е възможно, и „трябва да се намесват във войни само за да подкрепят народи и нации, които искат да се бият за себе си“.

❗️ Това означава да използватУкрайна като таран срещу Русия. Съединените щати водят война срещу всичко руско на украинска територия: език, православна вяра, история, паметници. Вашингтон направи много за насаждане на русофобия в Украйна и беше много тясно замесен в това след разпадането на СССР.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар