Потрес! Ангелкова пръсна 10 000 лева за обеци Cartie, докато фирмите й са във фалит, откъде са парите?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова вчера влезе в новинарския поток с чисто новия си нос, дело на любимеца на Бойко – д-р Ангел Енчев.

Снимки с ремонтирания обонятелен орган обходиха медиите, но никой не видя по-важното – на кадрите дамата от Крумовград, освен с носа, се перчи с обеци „Картие” за 10 000 лева, предава Narod.bg!

 

Ако приемем, че в ГЕРБ не крадат като за последно, изниква резонният въпрос откъде такава сума за обеци, след като частният бизнес на Ангелкова е в трагично положение, проучи репортер на Narod.bg.

Реклама

Ето ситуацията: Ангелкова е била директор на „Харчеса България” ЕООД. Компанията, създадена през 2006 г., в момента има 1 (един) служител и официално е на загуба с 66 000 лева.

Бившата шефка на туризма е била съсобственик на „Николова и партньори консулт” ЕООД. Компанията не е подавала финансови отчети от 2016-а и в несъстоятелност или замразена.

Какво излиза? Приходи от частния бизнес няма, работи само като депутат, но отделя 4 450 паунда, точно 9 521 лева, за обеци?

Колко ли е „рестото” от управлението на сектор „туризъм”, питат гневни потребители на фейсбук?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар