ПОТРЕС! Ангелкова си направи чисто нови зъби за 40 хиляди евро

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко месеца шашка в Министерския съвет с чисто нова усмивка.

Новите зъби на Ангелкова са по-равни и по-бели отпреди и са направили чертите на лицето й много по-женствени, разбра HotArena.

Цената на подобна услуга е 40 хиляди евро.

Напоследък познати и непознати намирали една от първите дами на ГЕРБ за коренно променена за 6-те години, в които е част от активния политически живот на страната.

Припомняме, че кариерата й стартира през далечната 2013 година, когато бе избрана за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. През 6 август 2014 г. пък си печели поста на министър на транспорта, а от 7 ноември същата година бе назначена за министър на туризма. Тя е и сред малцината, които запазиха авторитета и местата си и в трето правителство на Борисов.

Освен усмивката тя променила и прическата си. Започнала да се консултира със стилисти, които й давали най-правилните модни съвети.

Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса, но запазила емблематичния за прическата си меден цвят, като просто фризьорите й го изсветлили с няколко тона.

Докато преди Ангелкова била почитателка по-скоро на правата коса и коковете, сега се носи с начупени естествени вълни.

От време на време освежавала официалното си портфолио с нови професионални фотосесии. За тях се доверявала на един от най-добрите светски фотографи – Костадин Кръстев – Коко.
XotArena

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар