Потрес! Андрей Слабаков заплю в лицето Бойко с жестока подигравка!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Андрей Слабаков се подигра с премиера Бойко Борисов!

 

От месеци се тиражира, че Андрей Слабаков не е същият, откакто е евродепутат, и подкрепя безрезервно правителството на Бойко Борисов. Дори и да е било така, това сякаш се е променило вече, защото режисьорът си направи страшна гавра с премиера.

Евродепутат се присмива на премиер

Това се случи във Фейсбук, където Слабаков пусна своя снимка от спалнята, а до него има пистолет. Публикацията е в контекста на скандалните снимки от спалнята на Борисов, на които премиерът спи заобиколен от пачки евро, злато и пистолет.

 

Над снимката си Слабаков е написал „жена ми прекали“, което също може да се тълкува като намек, че жена, с която Борисов е имал интимни отношения, е направила скандалните компромати.

Гаврата на евродепутата с родния премиер е донякъде изненадваща, тъй като се появиха доста информации, че той подкрепя властта и осъжда протестите. Самият Слабаков обаче твърди във Фейсбук, че не бива да се вярва на всичко в интернет, с което на практика отрече, че подкрепя Бойко Борисов.

Все пак той не може да отрече това, което наистина каза в ефир. А именно, че Борисов се държи адекватен, а президентът Радев не чак толкова. С това си навлече гнева на хиляди българи, тъй като Румен Радев в момента е най-харесваният политик, сочи агенция „Галъп интернешънъл“.

Освен това Слабаков не крие, че му е харесал начинът, по който кабинетът „Борисов“ реагира на опасността от коронавирус. Това е още нещо, което караше хората да смятат, че е плътно с управляващите.

 

Вижте подигравката му!

 

Андрей Слабаков: Само идиот може да иска да сме като при социализма!

Евродепутатът Андрей Слабаков не смята, че в България се е извършила желаната промяна преди 30 години!

Съпругът на популярната актриса Ернестина Шинова – Андрей Слабаков, който в момента работи като евродепутат, е на мнение, че промяната на 10.11.1989 г. е била само привидна. Всъщност сме били станали свидетели на вътрешнопартиен преврат, а не на нова система.

„Все още живеем в „тежкия“ социализъм, защото един от основните проблеми в държавата е финансирането на области и общини. Няма я свободата, за която мечтаехме.“ – отсича режисьорът.

Според него голямата грешка на Прехода е била, че сме продали на безценица големи пазари на Западна Европа и САЩ, а сега се чудим как да си ги върнем. Предвид близостта на Борисов с ЕС и Америка обаче, надали чак толкова напира за връщането на тези пазари, дадени по времето на Иван Костов.

Мнението на Андрей Слабаков за времето на Тодор Живков не е особено положително, защото той не може да приеме философията, че всички хора трябва да са равни.

 

„Равни сме само пред Господ и пред закона. Който смята, че всеки трябва да е равен във всичко, страда от вроден идиотизъм.“  – смята евродепутатът, който прибира по 6800 евро на месец.

Той вижда единственият изход в създаването на план за поне 100 години напред, в който България ще се движи с малки, но достатъчни темпове напред. Дали обаче Бойко Борисов е способен да създаде такъв план, Слабаков не уточнява.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар