Потрес! Африканска чума влязла с африканския боклук, заедно с вируси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От Африка и най вече от Нигерия,италианска мафия вкарва боклуци за горене в България.

Опитни вирусолози,обясняват новите все по страннни грипни вируси,през всички сезони със стотиците хиляди тонове боклуци идващи от цяла Африка, но най вече от Нигерия.

Африканската чума по свинете е също пренесена с балите африкански боклуци, идващи в България и Румъния, където са и основните огнища на това заболяване по дивите свине,ровещи се в площадките с африкански боклук, които са с лесен достъп от дивите свине, привлечени от миризмата.

Пристанищата на Нигерия са най големите тържища на африкански боклуци, които уж служат за гориво в топлоелектрически централи в България и Румъния.

Румъния вече е забранила приемането на боклуци на нейната територия, което прави България основно депо на африкански боклуци за италианската и присъдружната и българска мафия.

Това прави България най мръсното място и територия в Европейския съюз, откъдето тръгват безброй зарази и вируси по животни и хора.

Този факт,може да доведе до проникване на заразите във целия Европейски съюз.

Сигналът за превръщанетона територията на България в основно сметище за складиране и горене на африканските боклуци е подаден на европейския Главен Прокурор, който се очаква да започне разследване на българското правителство и да наложи санкции на България.

Срастването на италианската и българска мафия е твърде обезпокоително, според доклади на европейски и трансатлантически партньорски специални служби, което застрашава общата сигурност в Европа и света.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар