Потрес! БНТ и Кошлуков цензурират “Изправи се! Мутри вън!” защото клипът им “обиждал” Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
С това писмо Българска национална телевизия отказа на коалиция “Изправи се! Мутри вън!” излъчването на заключителния клип, който виждате и в момента на страницата ни.
За нас е странно, дали Бойко Борисов е предоставил права за използване на кадри от българските магистрали? Дали ВМРО са получили право да снимат във възрожденска къща?

Странно е становището, че не може да се прави предизборна агитация срещу друг кандидат или друга политическа сила след като всяка предизборна кампания представлява именно това – разкриване слабостите на опонента и предлагане на по-добри варианти за управление на страната.

В клипа, посочен по-горе, не се споменава името на нито един кандидат “регистриран” от друга политическа сила. Очевидно БНТ разпознава в “този човек води война срещу нас“ министър-председателя на България – Бойко Борисов. Това тълкувание е знак за интелекта на правния отдел на БНТ, но не е вина на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“.

Приемаме това действие като опит да бъдем възпрепятствани в нашето послание към избирателите и директна помощ за управляващите от страна на медия, издържана с нашите данъци.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар