Потрес! Волен и партията му дължали на мобилният оператор А1 – 130 бона от две години!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От 10 юни А1 прекрати договора на “Атака” заради неплатени задължения, обяви компанията. Става дума за дългове над 130 хил. лв., от които над 64 хил. лева са дължими по договора за предоставяне на електронни съобщителни услуги.

“Атака” има просрочени задължения към телекома от почти две години, преди А1 да се принуди да прекрати своите взаимоотношения с тях. Въпреки желанието и многобройните опити от страна на А1 за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, “Атака” отказва да заплаща за ползваните услуги, което налага и прекратяването на договорните отношения, обясняват от компанията.

“Решението на телекома е продиктувано изцяло от бизнес причини и липсата на желание от страна на ПП “Атака” за погасяване на натрупаните задължения. Разпространените по-рано от ПП “Атака” твърдения не отговарят на истината и имат за цел единствено да прикрият нежеланието на организацията да уважи договорните си отношения с А1″, посочват от там.

От сайта на “Атака” се вижда, че в сутрешния блок на телевизия “Алфа” днес лидерът Волен Сидеров е обявил, че А1 саботира кампанията на партията.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар