ПОТРЕС! Всички замесени в аферата с фалшиви бюлетини на ГЕРБ в „Костинброд“ са наградени!

България, Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аферата “Костинброд“ е един от най-грандиозните и срамни скандали в изборната история на България.

В деня за размисъл преди извънредните парламентарни избори през 2013 г. Николай Бареков, тогава все още „журналист“ и изпълнителен директор на ТВ7, направи директно включване от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд, на която беше възложено отпечатването на бюлетините и излъчи е ефир материал за подготвяна изборна измама с фалшиви бюлетини.

Прокуратурата е на място, открила е 350 000 бюлетини, а сигнала е подаден от Мая Манолова.

Задържани са две лица – собственика на почетаницата – Йордан Бончев и Росен Желязков – главен секретар на Министерски съвет и съветник на Бойко Борисов.

Помним зрелищните пресконференции на Цацаров и Сарафов, помним воят на Борисов и Цветанов, помним целият цирк, който се разигра ред очите ни.

Още през 2014г. БОЕЦ публикувахме материал, в който разкрихме, че аферата „Костнброд“ е подготвена от Пеевски и Борисов с помощта на прокуратурата и използването на Мая Манолова и Бареков.

Още тогава е бил договорен фалита и ограбването на КТБ, а целта на „Костинбродската афера“ е да свали резултата на ГЕРБ, за да не могат да съставят правителство. Три дни преди изборите в централата на ГЕРБ са получени социологически изследвания, които показват резултат, даващ възможност на ГЕРБ да съставят самостоятелни, или в коалиция с Атака правителство.

А целта е друга, целта е да се спечелят изборите, но да останат в опозиция, да пуснат Орешарски по пързалката, да се имитира напрежение и противопоставяне между ГЕРБ и ДПС и междувременно да се реализира плана за фалита на КТБ.

След това ГЕРБ идват на власт и замитат следите. Всички знаят, че политическата цена за фалита на банката ще е огромна и точно затова ГЕРБ не трябва да са на власт.

При получените предварително резултати, тяхно управление в малцинство или с Атака (винаги готови на всякакви договорки) е неизбежно и затова се налага да бъде сваален резултата чрез реализирането на аферата „Костинброд“. И плана успя.

Това не е теория на конспирациите, а стройна схема, която се доказва от действията на институциите, и събитията през следващите години.

Орешарски дойде на власт, обра негативите, КТБ бе фалирана и активите ограбени от Пеевски и Борисов, следите заметени, а замесените в тази измама наградени.

Всичко започна с “Костинброд“!

Бареков е евродепутат заедно  коалиционният си партньор  Ангел Джамбазки от ВМРО. ВМРО са коалиционен партньор на ГЕРБ , а лидера им – Красимир Каракачанов е вицепремиер на Борисов и министър на отбраната. Станишев също е в Европарламента – хранилка и скривалище за провалени политици и верни слуги на мафията. Поне в България е така.

Росен Желязков, единственият обвинен за аферата „Костинброд“ е оправдан, а в момената е номиниран от ГЕРБ за министър на транспорта на мастото на Московски.

Прокурора по делото ‘Костинброд“ , Ваня Стефанова бе назначена, като първата жена зам. шеф на ДАНС.

Прокурор Иван Гешев – шеф на Специализираната прокуратура, внесъл обвинителният акт по делото КТБ е „произведен“ в зам. главен прокурор от самият Цацаров.

Гешев е един от най-верните слуги на мафията, доказал всоята лоялност към Буда и Пеевски. Специализираната прокуратура под негово ръководство отказа да образува проверки по  всички сигнали на БОЕЦ срещу Пеески, Борисов, Горанов, Цветанов…

Цацаров е в края на своят мандат. Този период ще бъде запомнен, като тотално мафиотизиране на прокуратурата и превземане на държавата от мафията.

Прокуратурата се превърна в слуга, пазител и изпълнител на мокрите поръчки на мафията, а Цацаров – в личен изпълнител на волята на господарите Борисов и Пеевски. В моменат е спряган за кандидат за член на Конституционият съд.

Цацаров

Пеевски е обявен за най-чистият човек в държавата, а Борисов му осигури държавна охрана, като национално богатство. От задкулисен играч, по времето на управлението на Борисов 2 и 3 , Пеески стана официално мултимионер и господар на държавата!

Бойко Борисов е трети мандат премиер в резултат на което България е стабилно на първите места по корупция и бедност и на последното по доходи и свобода на словото в Европа и не само. Управлението на Борисов ще се запомни, като „национална катастрофа“ превърнала държавата в територия на мафията, в която няма справедливост, правосъдие и свобода на словото, а властват беззаконието, корупцията и законите на мафията!

Милиони българи са прокудени от родината им, цели региони са обезлюдени,а огромна част от останалите тук живеят в страх, отчание и мизерия. Управлението е превзето от мафиоти, ченгета, комуняги, мутри и партийни калинки.

Бойко Борисов

Мафията умеее да награждава слугите си и да се самонаграждава. 

Освен 4-те милиарда ограбени от КТБ, БОЕЦ разкрихме, че след 2000г. мафията е източила и над 16 милиарда ДДС, а милиардите източени и откраднати от бюджета и еврофондовете чрез корупционни схеми и обществени поръчки са неизброими. Кражби, които освен пари струват и човешки животи. Катастрофата край Своге, при която 17 българи загубиха живота си е доказателство за това. Корупцията убива. Мафията убива. Некадърността убива.

В моменат страната се тресе от направените от Биволъ разкрития „ГеПиГейт“ (ДжиПиГейт), които онагледяват колосална схема за източване на европейски средства, корупция и грабеж на стотици милиони, в която са замесени обръчи от фирми близки до Борисов и Валентин Златев , както и държавни институции и контролни органи на подчинение на правителството. След опит да бъдат унищожени доказаателства за престъпната дейност на уличените фирми, бяха задържани журналиста от Биволъ , Димитър Стоянов и негов румънски колега, а чак след обществената и международна реакция в подкрепа на Биволъ  прокуратурата образува проверка по изнесените от тях данни. Мафията продължава с грабежа и мачкането на непримиримите и търсещите Истината.

Всичко това в държавата на Борисов , Пеевски и Цацаров се нарича „Стабнилност“!

Има само един начин да се справим с това зло и той е на площадите. План, стратегия, ясни цели и отговори на най-важните проблеми и въпроси. Това ни е нужно. И пробуждане на гражданското общество. Когато гражданите осъзнаят силата си, мафията отстъпва. БОЕЦ знаем  какво искаме , знаем защо го искаме и знаем как да го постигнем. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта! Ще плащат за всичко!

БОЕЦ


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар