Георги Харизанов

Потрес! В ГЕРБ-ТВ „Европа“ на Жоро-Тръбата не плащат редовно заплати, хора напускат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

бел. ред. – На редакционната поща се получи имейл за закъснения на заплатите в ТВ „Европа“, чийто изпълнителен директор е Георги Харизанов, пропагандатор на ГЕРБ и на Борисов, чест гост в телевизии. ТВ „Европа“ е основана в Пловдив през 2001 г. като новинарска телевизия от Емил Стоянов, брат на президента Петър Стоянов.

Стоянов става евродепутат от листата на ГЕРБ през 2009 г., като отстъпва ръководството на телевизията. През 2012 се връща в ТВ „Европа“. През 2017 г. телевизията е придобита Добрин Иванов, който е оръжеен търговец и има бизнес със заведения и ресторанти. Заедно с това изпълнителен директор става Георги Харизанов, смятан за един от най-близките хора на Бойко Борисов. Писмото е получено от конкретен и-мейл адрес с името на подателя. Засега спестяваме името.

„Уважаеми представители на медиите, електронните издания, блоговете, уважаеми общественици, бихме искали да ви информираме, че в първата новинарска телевизия в България, а именно „Европа“, за пореден месец не се изплащат в срок трудовите възнаграждения на работниците в медията. На 25.07. трябваше да бъдат изплатени заплатите за м.юни 2020 г., но това не се случи. Подобна беше ситуацията със заработени пари за м. май 2020 г. – една част беше преведена през м.юни, а останалата в средата на юли. В края на миналата и началото на тази година също имаше подобни некоректни действия от страна на ръководството на медията.

Трябва да отбележим, че изпълнителен директор е г-н Георги Харизанов, който в участията си по различните медии се изявява като върл защитник на управляващите в България, както е и виден манипулатор на обществото как в страната всичко е наред – обстановка, доходи, стандарт на живот. Само че в „неговата градинка“ нещата не са съвсем розови. Докато директорът Харизанов е с компания на Слънчев бряг, обикаля заведенията там и пуска селфита, „простолюдието“ в „Eвропа“ не знае кога и какви пари ще вземе за отработения труд. Добре е да се спомене и за управлеченската култура на Харизанов – оперативките биват водени с вдигнати крака върху бюро, запалена пура и арогантно невъзпитано отношение.

Благодарение за финансовия геноцид и липсата на отношение в посоката
ръководство-работници, голяма част от състава на медията беше принуден да напусне през последните месеци.

Вероятно от обслужването на властта изгода имат собственик и изпълнителен директор, но не и тези, благодарение на които телевизия „Европа“ реално съществува. Информацията предоставена чрез този мейл е достоверна и не е плод на съчинен сюжет. Има за цел да бъде информирано обществото за вредните практики, които вероятно няма да имат край ако не се даде гласност към обществото. Моля за съдействието на всички медии и публични личности, до които ще стигне това съобщение!“


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар