герб

Потрес! Гербаджийски депутат се разплака в ефир за…заплатата си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Така народният представител от ГЕРБ Еманоил Манев коментира в  сутрешния блок на Bulgaria ON AIRвнесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати с 564 лева.

Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници. Според Манев с това предложение БСП си правят „черен ПР“. „Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора – няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР.

„Ако хората искат бедни депутати – да избират такива“, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Народният представител коментира и свикания КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране в разбирателство. „Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме – не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре“, уточни народният представител. По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП. „Не трябва проблемите на сектор „Сигурност“ да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

Istinata.net

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност