волен сидеров

Потрес! ГЕРБ активираха и Бялата Златка да краде гласове от Мая Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Златния пръст Волен Сидеров обяви официално, че влиза в битката за кмет на София.

Той съобщи решението си пред журналисти по време на протест на членове и симпатизанти на “Атака” пред Съдебната палата против предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман от съдия Калпакчиев. “Влизам в битката за София като кандидат за кмет с една много силна листа от хора с постижения в спорта, представители на културата, активисти на “Атака”, заяви Сидеров, съобщава БТА.

 

Той очаква по-висок резултат на “Атака” като брой съветници не само в София, но и в страната. Ще покажем, че желанието на някои бивши коалиционни партньори да занулят “Атака” е просто преждевременно и несъстоятелно, коментира Сидеров. Той уточни, че ще бъде кандидат на “Атака”, тъй като като основател на партията не било естествено и нормално да търси т.нар. независимост.

Бях предложен от група хора, които са известни имена в културата и спорта, като човек, който ще прекрати най-после едно зрелище, което дразни много хора – т.нар. гей паради, припомни Сидеров. Той заяви, че със сигурност, че ще прекрати гей парадите в София, но също така било важно в софийския бюджет да има прозрачност, да се направи ревизия за какво се харчат парите и всеки гражданин да има възможност да види за коя поръчка какви пари отиват и в коя фирма. Третото нещо – аз го наричам така в стихове – “Леля от “Обеля”, а не “Гафът с “Графа”, т.е. крайните квартали, там, където живее огромна част от населението на София, да бъдат на първо място, а не центърът – ул. “Граф Игнатиев”, площадчета, където се хвърлят пари с неясен ефект, коментира Сидеров.

Наумил съм си като основна част от програмата премахването на тези паяци – вдигането на колите, което тормози всички, а ще обмисля също така и плащането в сини, зелени зони и прочие, посочи лидерът на “Атака”. По думите му това е един общински рекет, който отива неясно къде. Той се ангажира още да приложи закона за референдумите, така че гражданите на София да се произнасят за всяко едно нещо, което ги засяга.

Двубоят Манолова-Фандъкова беше заявен много отдавна, аз все пак влизам в последния момент в тази битка, така че социологията тепърва ще се променя и предполагам, че ще бъда един от тези, които ще отидат на балотаж, коментира Волен Сидеров относно социологическите проучвания за столицата преди предстоящите местни избори.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар