Потрес! ГЕРБ директор агитира за себе си, през електронният дневник на училището си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бившият зам.-министър на образованието и настоящ директор на столичното 119 СУ Диян Стаматов агитира за ГЕРБ в електронния дневник на училището си. Той е кандидат за общински съветник и с посланието призовава родителите да гласуват за него, като посочва номера на бюлетината и на преференцията.
“Извинявам се на всички за внасянето на личен и политически елемент в комуникацията ни, но готовността ми да работя за една по-добра столица, ми дава сили да поискам това от вас”, пише Стаматов. Той описва и с какво е допринесъл досега за училището.
Посланието му бе разпространено в социалните мрежи и предизвика възмущение. По-късно Диян Стаматов призна, че той е авторът и съжалява, че е използвал служебното си положение, за да агитира в своя полза. По-късно писмото бе свалено.
Бившият зам.-министър изтъкна, че държал на честната и почтена, открита комуникация с родителите. Затова и сега, нямайки от какво да се крие или срамува, ги е информирал, че се кандидатира за общински съветник.
Изборният кодекс не допуска предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар