Потрес! ГЕРБ-държавни чиновници прибират по 200 бона и нагоре заплати на наш гръб!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КПКОНПИ най-после публикува декларациите на лицата заемащи публични държавни длъжности! Оказва се, че през 2019 година куп държавни чиновници продължават да се облажват с мазни годишни заплати от по 200 бона и нагоре.

Ето някои от тези скъпоплатени чиновници:

Бойко Атанасов- Прдеседател на Комисията за финансов надзор е декларирал трудови доходи от 220876 лева.  Неговата заместничка Диана Йорданова, която стана известна и като госпожа Ви Ай Ай е декларирала трудови доходи за 202304 лева. Диана Йорданова е позната и като дясната ръка на Менда Стоянова в бюджетната комисия на парламента. Подобна е и заплатата на Мария Филипова-212639 лева. В тази институция сериозни заплати плащаме и на главния секретар Деница Кирова, която се е разписала срещу 99687 лева.

Сега дръжте масата здраво защото сумата набъбва двойно за бившия шеф на държавната Българска банка за развитие Стоян Мавродиев, който е декларирал трудови доходи за 486183 лева. Явно бая се е трудил господин Мавродиев за този почти половин милион трудов доход!

Засега смятаме да спрем до тук, за да можете да осъзнаете сумите, които най-бедната нация плаща на своите държавни чиновници.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар