ПОТРЕС! ГЕРБ е против лифтовете, против туристическия бизнес, против нови Алберт Попов, Радо Янков, Сани Жекова

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кметът на Банско Георги Икономов бе радостно превъзбуден този уикенд.

Нормално, цял свят говореше за града му, защото там гостуваха най-големите скиори на планетата. Кеф ти Хиршер, кеф ти Пинторо, кеф ти Кристоферсен.

Над 300 милиона зрители видяха къде наживо, къде на запис, къде в информационни емисии кадри от Банско! Наистина световна работа!

И изведнъж Икономв се похвали, че му гостувал големият приятел на ските Цветан Цветанов. Лошо няма, да си гостуват, от една партия са. Лошото е, че откакто тази партия е на власт – вече 10 години, в България няма ни построен, ни планиран, ни замислен лифт. В същото време за тези 10 години Швейцария, Австрия, Италия и Франция построиха над 250 нови лифта!

250 на нула!

Няма друго място, където България да загуби с такъв унизителен резултат. Освен в лифтовете. Това означава само и единствено, че ГЕРБ е против лифтовете, против туристическия бизнес, против нови Алберт Попов, Радо Янков, Сани Жекова…

Неслучайно Цветан Цветанов, който на своята страница не пропуска да се похвали дори със снимки с починали албански лидери, сега не написа нито ред за посещението си в Банско. Срам го е сигурно. Най-вече от хората, на които преди всеки вот обещава нов лифт. И така до следващата предизборна лакърдия.

А иначе е толкова просто. И дано кметът Икономов го е разказал на своя скъп гост. Достатъчно е ТЯХНАТА партия да вкара 4 законови поправки. Може и депутат от Банско да ги внесе, има такъв, ако не знаете.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ПОТРЕС! ГЕРБ е против лифтовете, против туристическия бизнес, против нови Алберт Попов, Радо Янков, Сани Жекова

  • Това е много лошо, а втори лифт на Банско трябва и то спешно, за да няма опашки. Бих посъветвала управляващите да отидат да видят в Банско колко дълги опашки има, дано тогава да им се отворят очите и да направят нещо по въпроса с лифта.

Вашият коментар