Потрес! ГЕРБ-Калин Сърменов: Трябва да се сложи вечерен час, да има пръчка

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Въпросът е, че ние трябва наистина да се дисциплинираме и да сме наясно, че собствените ни представи за света трябва да останат на заден план. Хубаво е, че на всички ни се иска и публика, и музики, и картини, но просто нещата трябва да бъдат дисциплинирани, да сме наясно, всеки да изпълнява това, което трябва, което ни препоръчват, и нещата ще изглеждат добре.

А не да ходим гордо по Витошка, да се разхождаме по парковете и да обясняваме как всъщност нашите права са нарушени. Колкото по-малоумно се отнасяме към това, толкова по-голям проблем ще имаме, каза Актьорът Калин Сърменов пред bTV.

Аз съм привърженик на по-крутите мерки. Смятам, че вечерният час отдавна трябваше да бъде въведен, категоричен бе той. И когато се сложи вечерен час, тука вече има пръчка. Нали в Индия ги бият, видяхте, с пръчката, смята той.

Сърменов добави, че трябва да гледаме и добрия пример за справяне с коронавируа – Китай. „Те се пребориха. Значи има някакъв добър пример в това. Защо да не се дисциплинираме и ние“, завърши той.

https://frognews.bg/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар