Потрес! ГЕРБ-лекари лекуват здрави от Ковид, за да крадат пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Интересни факти лъснаха от единния информационен портал, който е обявен за официален източник на информация относно мерките за борба с разпространението на Covid-19 в България.

Според този портал в България са отчетени 140548 пациенти за излекувани от Covid-19! Никъде обаче не са отчетени болни пациенти, за да могат в последствие да бъдат отчетени като излекувани! В системата фигурира информация за 209881 потвърдени случая с положителен тест за Covid-19, това обаче не означава, че тези хора са били болни от Covid-19, камо ли пък да са били лекувани.

Възниква резонния въпрос – откъде портала черпи информация за броя на излекуваните? Кой и къде е лекувал тези пациенти? Как и от кого е оформена историята на заболяването им и естествено, кой е платил разходите за лечението им? Интересна подробност, че бройката рязко се разминава от тази на хоспитализираните пациенти в болници? Да не се окаже, че в България здрави хора се отчитат за излекувани от Covid-19?

 

 

Очакваме създателите на този информационен портал да отговорят на следните въпроси, които им зададохме по електронен път:

1. Кой е собственик на информационния портал?
2. Кой носи отговорност за достоверността на предоставяната информация?
3. Откъде получава информационния портал информация за броя на болните и излекуваните от Covid-19?
4. Колко струва месечната издръжка на информационния портал?
5. Колко души работят за информационния портал?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар