Потрес! ГЕРБ се готви да печели изборите, поставяйки избирателите на опозицията под карантина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нов законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето е внесла шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. С предлаганите промени се предвижда хората да бъдат затваряни по домовете си чрез едно телефонно обаждане, без значение къде се намират в дадения момент.

Интересна би била хипотезата ако се намирате в САЩ или ЮАР как точно ще бъде приложен закона? Според експерти в навечерието на парламентарни избори подобен текст може да закотви избирателите на опозицията под карантина и те да не могат да гласуват. Едва ли е трудно да се досетим на чие подчинение са РЗИ-та в страната?

Интересна е и постановката, която ни забранява да отказваме изследване, въпреки, че не е посочено кой точно ще го извършва това изследване и в какви условия и дали въпросното изследване няма да ни коства живота? Още по-опасно би изглеждало прилагането на подобен текст в училище върху деца без знанието на родителите?

В случай, че откажем изследване то ще бъде извършвано принудително чрез органите на МВР! Интересно е, че Дариткова не е предвидила никакви текстове, с които да бъдат защитавани гражданите и каква отговорност се носи за пациенти оставени да умрат на улицата от болници?

Не се коментира и кой ще поеме разходите за исканите задължителни изследвания, което е проблем и днес? Ето тук можете да се запознаете със законопроекта на Дариткова!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар