Потрес! ГЕРБ-Стъки: Ще смажа тия навлеци, блокирали Парламента, започвам от келешчето в инвалидната количка…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ММА боецът Станислав Недков – Стъки, който в последните седмици е основен PR на агонизиращото правителство, побесня от новите действия на протеста и се закани с тежка саморазправа.

Припомняме, по-рано през деня, майки от движението “Системата ни убива” влязоха в парламента и отказват да излязат, докато Борисов не подаде оставката си. В момента текат скандали, вкл. Цвета Караянчева изтезава едно болно момче, в инвалидна количка, като не му дава достъп до тоалетната.

Това обаче е нищо, сравнено със Стъки. “Знам ги тия симуланти. Добре им го каза Валери Симеонов, но никой не го чу. Тия жени не са болни, нито децата им.

Ще им тегля един бой, като ще започна именно от това келешче в инвалидната количка.

Да видите какви крака има, и как може да бяга, като дойде дървото…” – коментира гневен Недков в социалните мрежи. “Тези навлеци са терористи, опетняват Българския парламент. Има български мъже, които ще защитят тази чиста и неосквернена институция.

Скоро идваме, ще ви смажем…” – завърши боецът. Не е изключено обаче, някъде там да се стрещне с опасен противник, в лицето на адвокат Хаджигенов. Той е майстор по “муай-тай” и няколко пъти открито предизвиква Стъки, но без да получи отговор. Може би жените и инвалидните колички са по-мотивиращ съперник…

източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар