Потрес! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата тъне в лукс

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двe oт тризнaчкитe, Вяра и Надежда Станчеви, cа в Aнглия и oтнoвo ca изпаднали в безизходица.

Двeтe блoндинки ca бeздoмни, нaмирaт пoдcлoн в църквa и ce мoлят някoй дa им пoмoгнe. Вижте в канала “Social Virals” във vbox7.

Във Facebook Надежда се оплака, че живее в “емърджарси” – спешен център към местна църква, където по думите на риалити звездата тя и сестра ѝ са тормозени, малтретирани и манипулирани. Нещо повече – този център бил като концлагер. И за да се убедим в това, Надежда прилага и снимки.

Така изглежда, че неприятностите около Вяра и Надежда не просто не се решават, а се задълбочават. Преди време Надежда сподели, че е работила 7 месеца без да ѝ бъде платено, а от 2 години насам на практика живее в Лондон нелегално. “Хуманната Англия по всякакъв начин се подиграва с нас”, пише Вяра.

В телевизионно интервю пред Мартин Карбовски двете разказаха и за влошените си отношения със сестра им Любов, която по думите им взела всички пари, спечелени от Big Brother и те не видели и стотинка от тях.

Докато Вяра и Надежда мизерстват, сестра им Любов демонстрира висок стандарт на живот. Тя отпразнува прохождането на дъщеря си Виктория в собствен дом и разпуска в джакузи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар