ПОТРЕС! Депутатите от ГЕРБ си гласуваха по 8 бона бонуси за Великден

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатите от ГЕРБ си гласуваха по 8 бона бонуси за Великден, отгоре на всичките и безотчетни месечни пари на куп за празниците.

Огромните бонуси били заложение в Бюджет 2018 за разходите на Народното Събрание, за Бюджет 2019 също са включени, ни довериха наши източници от Парламента.

Парите се давали под формата на разпределение на излишък от разходите, но се залагат умишлено във всеки един бюджет години наред и не се коментират в края на годината, за да не се дразнят хората.

Потърсихме председателят на парламента Цвета Караянчева, да потвърди или отрече информацията и госпожата ни обясни, че такива бонуси заслужават всички депутати от ГЕРБ, защото хората са ги избрали на избори и те правят закони, а това е труд, който трябва да се цени и заплаща високо.

Според председателката на Парламента нямало нищо нередно депутатите да получат по 8000 лева допълнително за Великден, защото те не са точно като обикновените хора и имат нужда от почивка на Френската Ривиера, за да се откъснат от напрегнатото си ежедневие и стрес в Парламента.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар