Потрес! Депутатка от ГЕРБ обиколила екватора и отгоре със служебна лимузина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатка от ГЕРБ е поставила рекорд по служебни пътувания с лимузина на парламента. Мария Белова, която е известна с вносителството си на всевъзможни законопроекти – от поправки в Изборния кодекс, през ветеринаромедицинската дейност до наказателните текстове, е обиколила цели 60 000 километра за миналата година.

 


За сравнение, обиколката на Екватора е по-малка. Новината дойде от сдружение “Боец”, но справката за пътуванията на парламентаристите е недвусмислена – Белова е прекарала най-много часове в служебната кола. 

Така шефката на земеделската комисия в НС си е спестила разходите и за амортизация на личния автомобил, и за гориво. Въпреки че Белова е горд собственик на луксозна тойота, купена за цели 60 000 лева, тя е предпочела да се вози за срещи с избиратели с автомобил на Народното събрание.

Миналата година депутатката декларира собственост на 1/2 парцел от 815 квадрата в Самуилово, 2 дка нива в Панаретовци, както и 48 000 лв. налични средства, 61 139 лв. от заплата и  9 257 лв. от прехвърляне на имущество.

Белова стана депутат за втори път през 2019 г., на мястото на Десислава Танева, която пък бе излъчена за министър на земеделието. Сливналийката е доста активна в социалните мрежи, за разлика от срещите с избиратели, ако се съди по празната графа за тази дейност на страницата й в уебсайта на Народното събрание.

Във визитката й като кандидат-депутат се отбелязва, че нейните й познати я описват като трудолюбива, скромна и отворена към проблемите на хората.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар