Потрес! Джамбазки си уредил 2 часа да поизтрезнее преди да даде кръв

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Джамбазки си уредил 2 часа да поизтрезнее преди да даде кръв.


За капак дал проба във Военномедицинска академия, която, „по чиста случайност“, е под юрисдикцията на неговия приятел и партиен лидер Красимир Каракачанов


 

Ангел Джамбазки е бил кьоркютук пиян при проверката на КАТ край Самоков вечерта на 7-и срещу 8-и декември, научи ексклузивно Lupa.bg от свой човек в МВР.
„Евродепутатът се е връщал от купон в хотел „Ястребец” в Боровец заедно с двама свои приятели. Когато го спрели, катаджиите го проверили с дрегер, който отчел над 1,5 промила алкохол в издишания въздух. Джамбазки обаче настоял да даде кръв в София, на 60 км от проверката, вместо в една от двете болници на Самоков”, отсече източникът ни.
Джамбазки обясни, че дал кръв в център в Самоков, което се оказа откровена лъжа. С размотаването той си е осигурил 2 часа пауза между залавянето и даването на кръв, през които чисто хипотетично е можел да се налива с течности, за да снижи процентите на алкохола в кръвта, коментира униформеният ни източник.
За капак дал проба във Военномедицинска академия, която, „по чиста случайност“, е под юрисдикцията на неговия приятел и партиен лидер Красимир Каракачанов. На 19 ноември 2018-а устатият евродепутат се забърка в пореден скандал, след като бе засечен на летище „София” със зареден боен пистолет.
Според самия Джамбазки, той забравил да го извади от багажа си и скенерът го засякъл. „Притежавам разрешително за законно оръжие за самоотбрана. То стои в каса, когато имам основание го нося с мен. В случая в неделя бях в такъв район, където можеше да има провокации.
Отидох на летището и без да се замисля пуснах сака на скенера и вече разбрах, че има проблем”, оправда се евродепутатът. Дошлите на място ченгета от „Гранична полиция” иззели оръжието с протокол и го прибрали за съхранение. Няколко дни по-късно пистолетът бил върнат на собственика.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар