Потрес! Докато народът изнемогва, ГЕРБ-шефът на КРС си даде сам петцифрен бонус

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Иван Димитров е получил в края на юли близо 20 хил. лв. бонус. Оказва се, че това било т. нар. допълнително материално стимулиране, което държавните служители не получили заради кризата с коронавируса за първите три месеца и сега са били “компенсирани” за добре свършената работа през периода за половин година назад.

 

 

Това съобщава “Медиапул” като цитира обяснението и на самия Димитров. Той обяснява, че е получил общо 19 хил. лв. като 6 хил. лв. от тях са заплатата му за месец. Обяснява, че дарявал през март и април “голяма част” от заплатата си за борбата с коронавируса, каквото правели и другите от ръководството на регулатора.

С част от събраните средства са били купени дезинфектанти за нуждите на комисията, за останалите не се разбира за какво са отишли.

Той защитава работата си като обяснява пред изданието, че комисията активно участва на пазара на пощенски услуги и комуникации и работи за подобряване на бизнес средата за мобилните оператори. От заемането на поста през 2018 г. той не е давал пресконференция.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар