ПОТРЕС! Дядото на АлЙо участвал в убийствата на ястребинчетата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Виолета Гиндева скочи на бившия председател на Народното събрание Александър Йорданов и обвини дядо му в убийството на ястребинчетата.

„Не мога да си спомня чий дядо е разстрелял децата от Ястребино?

Моля, припомнете ми”, написа актрисата под негов пост във Фейсбук, съобщава “Телеграф”. С писанието си Гиндева намеква, че бившият депутат от СДС е потомък на нарочения за убиец на деца в Ястребино поручик Йорданов.
В отговор, явно припомняйки за филма „Черните ангели”, в който тя играе партизантката Митка Гръбчева, политикът я контрира с думите: „Затова пък аз помня как прекрасно изиграхте ролята на комунистическа терористка убийца. Отвътре ви идваше, все едно бяхте вие”.

Коментарът на Йорданов, който стана причина за виртуалния скандал, пък е озаглавен: „Абе, наистина големи престъпници са тия с петолъчките в кратуните!” и е посветен на злополучния паметник „1300 години България”.
Малко по-късно по повод на недоброжелателното изказване на Гиндева Йорданов написа и подробен отговор под надслов: „Загрижен съм за Вас, „другарко” Гиндева”. „Но фактите са безспорни: в моя род и по бащина, и по майчина линия няма убийци.

Има честни и достойни граждани на България, които не са извършвали престъпления. И целият ми род няма нищо общо с „престъплението в Ястребино”.

Както и с каквото и да е друго престъпление. Това са фактите”, пише Йорданов, а малко по-късно Гиндева му отговаря: „Браво, г-н Йорданов! Те срам нямат, страх от бога нямат, морал нямат, съвест нямат, така че не знам другарката колко ще я ерозира лъжата й, но знам, че трябва на мига да бъдат заклеймявани лъжите им –  в това съмнение нямам – заради всички нас – за да не ерозираме ние от отвращение и погнуса – пък те да си се самоунищожават колкото искат”

източник: https://fatal-mediabg.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар