Потрес! Заради нехайство на ГЕРБ кмет, 23 деца пострадаха в катастрофи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Читател на Narod.bg от Велико Търново алармира, че гербавият кмет на старата столица Даниел Панов дреме, докато колите газят децата заради изтрита пътна маркировка на пешеходните пътеки.

 

Дни преди началото на учебната година „зебрите” около училищата в Търново не са освежени, за което полицията е изпратила сигнални писма. 23 деца са пострадали при катастрофи в областта тази година, включително и на пешеходни пътеки, разкри читателят на Narod.bg.

Реклама

Шестте пешеходни пътеки около основното училище “Св. Патриарх Евтимий“ в центъра на Велико Търново са с напълно изтрита маркировка. Родители коментираха:

„Почти не се забелязва пешеходната пътека”, „Трябва да се оправят тези неща, защото децата трябва живи и здрави да дойдат на училище и да се приберат“, „Има констатирани пропуски по отношение на предпазни огради, осветление, охрана“, са част от коментарите по проблема.

Кметът Даниел Панов, издигнат от ПП “ГЕРБ”, мълчи като партизанин на разпит по неудобната за него тема, ядосва се търновецът пред Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар