Потрес! Извергът-избирател на ГЕРБ, изнасилил и убил старица, иска милост

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Осъденият доживот за брутално изнасилване и убийство на старица гербаджия Димитър Г. от град Бяла черква се изправя пред Апелативния съд във Велико Търново с искане за по-лека присъда.

 

Отвратителното преспъпление бе извършено навръх Никулден прези 3 години. Едва навършилият пълнолетие ром се прибирал към дома си след купон с алкохол и марихуана. Решил да навести посред нощ самотно живеещата баба Петра. Гаврил се с нея и я удушил.

През лятото на м.г. Окръжният съд във Велико Търново го призна за виновен в това, че нa 6 декември 2018 г. в Бяла черква се съвкупил с лице от женски пол – Петра С., като я принудил към това със сила. Той ударил с юрук в лицето, излязлата на прага на дома си старица и я съборил на земята. После притиснал устата и носа на баба Петра с ръка, като вследствие на причинената принуда причинил смъртта й. Според магистратите извършеното представлява особено тежък случай. За това му наложили наказание лишаване от свобода за срок от 18 години.

Със същата присъда първоинстанционният съд признал Димитър Г. за виновен и в умишлено убийство. Докато заводолявал нагона си, извратенякът притискал устата и носа на баба Петра с ръка, като убийството е извършено по особено мъчителен начин за жертвата. По второто обвинение му наложил наказание доживотен затвор, което ще трябва да лежи при специален режим.

Съдът е осъдил подсъдимия Димитър Г., да заплати на близките на убитата 60 000 лева обезщетение за причинените неимуществени вреди в следствие на престъплението, ведно със законната лихва от 6 декември 2018 г. до окончателното й изплащане, като отхвърлил разликата до предявените граждански искове от по 150 000 лева, като неоснователни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар