Потрес! Извратенякът Бойко отпечатал собствения си портрет върху златните кюлчета в чекмеджето му!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Знаехме, че е мутра, че е простак ненадминат, че е нагъл, че е самовлюбен нарцис, че е алчен, че е злобен, че е отмъстителен. Не знаехме обаче какви космически висоти е достигнала арогантността му.

Бившият МВР генерал Атанас Атанасов сензационно разкри, че върху кюлчетата на снимките в нощното му шкафче е гравиран образът на самия Бойко Борисов.

 

Няма съмнение, че това, което казва Атанасов, е истина. Генералът си има своите контакти и достоверни източници на информация. Нещо повече, Атанасов разказа пред БТВ, че Борисов е “раздавал” такива кюлчета на приближени. Като имаме пред вид, че мутрите нямат никакви други човешки качества и ценности, освен парите е ясно, че срещу това раздаване той е получавал нещо много, много по-голямо като стойност. Мутрата се изживява като император.

Болен мозък.

Собственичката на сайта “Афера” Веселина Томова откога го пита директно: “Бойко, направи ли ги вече четирите милиарда”.

Това вредно същество

не просто час по-скоро трябва да бъде изметено от властта. Трябва да бъде съдено за престъпление срещу българския народ. Трябва да си каже и майчиното мляко и да върне откраднатото от българските граждани.

Оставка, съд и затвор, мутри!

Когато Инструментът на Дявола Иван Гешев провери чекмеджетата на Борисов, колкото Осемте джуджета, Делян Пеевски или менторът си Сотир Цацаров, тогава такъв сигнал може и да не бъде хвърлен в кошчето.

А че ни управлява човек с психически проблеми вече и от самолет се вижда. Нещастието на България е, че като бонус този човек е и мутра. Тоест с престъпни наклонности, които се проявяват не само в главата му, но и наяве. Изпусна си нервите покрай протестите и разкритията от записи и чекмеджета и започна всеки ден да ни дава нови аргументи, които да ни карат да не се съмняваме нито за миг, че

на Бойко Борисов му има нещо.

Както и какво му няма. Хайде върнете се 11 години назад от царстването му и си спомнете най-значимите му послания.
Те са повтаряни от втръсване магистрали и метрото, то е ние строим, ние сме велики, всеки проблем се дължи на комунистите, президента Румен Радев е тъп и прост, затова трябва да се бламира и прави за смях при всеки сгоден случай.

Да си спомняте някаква стратегия

за решаване на нещо? Примерно за катастрофалната демография, за икономическото бъдеще на страната? За 11 години да чухте някаква програма насочена конкретно към подобряване на живота и здравето на българските граждани? Да е споменавал нещо за хората. Чак през последните месеци, стиснат за гушата от възмущението на площадите, се сети, че в тази държава има някакъв вид досадни биоединици, за които се оказа много “загрижен”.

източник: https://paralel42.com/6968/boiko-borisov/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар