Потрес! Кола не пуска кортежа на Бойко, той наредежда финансова ревизия на всички фирми на собственика на возилото за период от 10 г. назад

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Борисов не обича розовите мерцедеси от типа Майбах. Става раздразнителен и неспокоен. Особено ако те се движат по многолентови  шосета  и не му отдават нужната почит.

Не обича и Цариградско шосе. Преди години мутрите му от НСО се опитват да отместят от лява лента  розов Maybach Mercedes, който се движи по Цариградско  с допустима скорост. След канонадата от клаксони, псувни и заплахи, мутрата от Банкя записва номера на колата.  ДОКАТО  стигнат до  Орлов мост, е наредена финансова ревизия на всички фирми на собственика на возилото за период от 10години назад, гарнирано от НАП, НОЙ, Финансов надзор, МВР и ДАНС. Самосезиране и по анонимни сигнали.  НАРЕДЕНО Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ОТ УТРЕШНИЯ ДЕН.

– /Ша му еба майката на този боклук. Мерцедес ще ми кара, лайнар мръсен- почвайте го.Искам да го съсипете. Розов Майебах ще ми кара, боклука долен./
Спътникът му от злополучния ден, който се оказва и негов близък Банкянски съратник,   разказва историята с ехидна усмивка  из Софийските кръчми.
Горди са, защото и двамата са от Банкя. И регулират движението на столицата.
– /Ако не ни се подчиняват- идват МВР и ДАНС/

След последните случки в България с Хиполенд, Стара Загора и в Пловдив, никой от аудиторията не се съмнява в автентичността на  споделеното.
Най- близките на Диктатора вече го възприемат като политическа отживелица.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар