ПОТРЕС! Лиляна Павлова: Съединението е комунистически празник, не знам защо изобщо го празнуваме като сме в ЕС.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лиляна Павлова за поредна година не уважи деня на независимостта на България, но за разлика от друг път даде потресаващо изявление по този повод.

На фона на честванията по цялата страна, министърът на европредседателството от ГЕРБ Лиляна Павлова изказа мнение срещу този празник.

Деня на независимостта е комунистически празник. Днес ние сме в Европейския съюз, а не в Съветския. Цялата еуфория около днешната дата с всичките мероприятия е създадена от тези, които искат България да е под руско влияние. Тройната коалиция възроди тази лудост, която в най-скоро време ще бъде премахната.

След това изказване Павлова обясни, че България е единствената страна в ЕС, която ползва Кирилица и как би било много по-добре никога да не бяхме приемали тази азбука, а вместо това да бяхме писали на латиница.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

3 comments

  • И това , моля ви се го казва , внучката на партизанин и и член на ЦК на БКП , казва го и като дъщеря на комунист и министър в правителство на БКП , казва го индивид / а не човек, защото тази свиня не може да е човек/, който дължи всичко в своя живот именно на БКП . Помислете добре- докога тук ще ставаме свидетели на такова дебелоочие от страна на кадри на ГЕРБ , а и не само на ГЕРБ, които почти без изключение са бивши кадри на номенклатурата на БКП. Начело с Борисов, трето поколение комунист !

  • Ами поинтересувай се повечко за житието, битието и ! За да ти стане ясно поведението на пребоядисалата се комунистка ! По-горе съм изброил кое-що за нея и мисля че е напълно достатъчно. За това дали е тъпа,или не , си прав ! И аз мисля , че не е тъпа ! Такива като нея, издънки на червената номенклатура , са просто нагли ! А, това, съгласи се, е много по-страшно и опасно от тъпотата !?

Вашият коментар