Потрес! Любимец на турското консулство издигат ГЕРБ в Пловдив

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравко Димитров от ГЕРБ от 2013 г в тесни връзки с турското консулство в Пловдив и валията на Одрин.

Любимият областен управител на Бойко в област Пловдив Здравко Димитров започва топлите си връзки с турското консулство при подготовката му за гостуване на одринския валия Хасан в началото на 2013 година.

Оттогава до ден днешен почти всяка година Здравко Димитров посещава Одринския валия и се среща с негови представители.

В особено близки отношения е областния управител Здравко Димитров и с Генералния консул на Република Турция Борей Йълмазсой и.д., с когото демонстрира трогателно сбогуване при напускането му нa Пловдив през 2017 година.

През 2015 година местният общественик, родолюбец, русофил и политик Николай Иванов ,предупреди обществеността на Пловдив, че е бил изместен от 7 място в листата на Местна Коалиция „Здравко Димитров-да управляваме заедно“ от Айри Мурад , като представител на Касим Дал и неговата партия, част от Реформаторския блок.

Същият Айри Мурад е близък на председателя на Джамийското настоятелство Ахмед Пехливан, който беше избран и назначен с безмълвната подкрепа и влияние на турското консулство в Пловдив.

Новият турски консул Хюсейин Ергани в Пловдив,също встъпвайки веднага посети областния управител от ГЕРБ Здравко Димитров и направи скандално заяви,че в Пловдив се чувствал у дома си.

Здравко Димитров от ГЕРБ знае ли ,че от турско робство са ни освободили руснаците с помощта на други балкански православни народи,с пловдивчани изгубиха руското консулство в Пловдив за сметка на оставането на турското.

Родни , европейски и други приятелски специални служби са обезпокоени,че с определянето на Здравко Димитров за кандидат кмет на Пловдив от ГЕРБ, ще засили влиянието на Турция в управлението на втория по големина град в България и оттам в цяла Южна централна България.

Това е обезпокояващо за националната сигурност на България!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар