ПОТРЕС! МВР отцепи пътя за Велинград заради Бойко, простолюдието пречело на джипката на премиера

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните си дни на власт Бойко Борисов съвсем го удари просото. Мутрата-премиер спуснал заповед на МВР патрули да отклоняват целия трафик по пътя Септември-Велинград, защото простолюдието му се пречка пред джипката.

В неделя Баце се разходи из Родопите, за да каже заучените лъжи, че ще оправя пътища, ще отваря бизнеси, ще вдига заплати и пенсии, само да го изберем за четвърти път. Ето какво разказа Вихрен Матев, който същия ден се опитал да стигне до Велинград:

Тръгвам днес за Велинград. Още на Септември полицейска кола ме отбива от пътя: „Ако пътувате за Велинград – трябва да заобиколите през Белово и Юндола, защото има катастрофа“.

Едва вечерта научавам, че въпросната „катастрофа“ се нарича Бойко Методиев Борисов, който бил на посещение във Велинград с джипката си и за да не му се мотае някакво си простолюдие пред колата – дал указание да отбиват целия трафик през Юндола и Белово.

Даже не съм възмутен. Потресен съм! Този човек наистина е катастрофа за България! И жалките остатъци от тази катастрофа трябва да бъдат разчистени из корен след месец, по време на парламентарните избори!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар