Потрес! Меглена Кунева стои зад Петър Илиев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Меглена Кунева, която бе кандидат за президент на Слави Трифонов, стои и зад кандидатурата на Петър Илиев за премиер, и за правосъден, и за вътрешен министър.

По наша информация още преди няколко години съпругът на Мадам „Йес“ Андрей Пръмов запознал лично младия юрист с Дългия. Справка на медията ни разкри, че те не просто са семейни приятели, но и членуват в една и съща масонска ложа, за която вече ви информирахме – „Слънце-Ориент“ в Пловдив.

Освен тях, в ложата членуват и шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров, и конституционният съдия и бивш омбудсман Константин Пенчев, и бизнесменът Георги Гергов, както и президентският съвет Пламен Узунов заедно с бившия правосъден министър Антон Станков, а и според упорит слух – Младен Михалев-Маджо.

Самият Петър Илиев е основател и председател на няколко бизнес организации – Канадско-българската търговска камара, Българската икономическа камара и Карибско-българския бизнес клуб. Бил е зам.-председател на Британско-българската търговска камара.

Петър Илиев е и почетен консул на Барбадос и ръководи Консулството на Барбадос в Република България.
Илиев е лауреат на приза „Адвокат на годината“, който му бе връчен от бившия служебен премиер на Радев проф. Огнян Герджиков. Той е главен асистент в Юридическия факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” от 2006 г. досега.

Майката на Илиев – Катя Йосифова, е административен директор на кантората му, а по наша информация баща му – Радослав Илиев, също се е занимавал с право, но е пенсионер от години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар