ПОТРЕС: Младен Маринов обхванат от тежка дрямка: Конфликт на интереси и при ГЕРБ –зам. Директора на МИ МВР Бано Треновски и жена му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Запознати от кулоарите на властта информират за поредна шуробаджанащина в МИ-МВР. Според запознати от управата на болницата, заместник директорът Бано Треновски и жена му, които са пенсионери, трябва да бъдат незабавно освободени поради наличен конфликт на интереси.

Д-р Треновска е началник-пенсионер и е подчинена на пребоядисалия се за пореден път от ГЕРБ. Зам. директора Д-р Бано Треновски, който е дясна ръка в манипулацииите на небезизвестния Ненчо Смилов, познат като Пиленцето. Дали този конфликт на интереси ще бъде разрешен? Удобнияр пенсионер взима редовно дейно участие при всички машинации на Ненчо Смилов пиленцето.

Бано Треновски от години не упражнява лекарска дейност, а се възприема като следовател и детектив от районно управление , като по-цял ден извършва разпити на лекари, сестри и затворници и ги кара да подписват често и фалшиви докладни. Скандалното му назначение е известно навсякъде в болницата. Той е на практика и дясна ръка или придатък на Младен Маринов в МВР болница, Цялата скандална документация и фалшификации минават през ръцете му. Това е и причината, поради която всички мълчат за скансалното назначение на жена му, също пенсионерка. Скандалните обществени поръчки, подписани от Бано Треновски скоро ще бъдат подложени на тежка ревизия. Поредният бушон няма да може да бъде заменен.

Защо Младен Маринов проспива този важен факт? Ще се самосезира ли прокуратурата и инспектората? Ще бъдат ли проверени обществените поръчки, в които са намесени Ненчо Смилов, Бано Треновски и Младен Маринов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар