Потрес! Мутафчийски и Балтов гуляят в ресторант в София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В ситуацията на пандемия и мерките, предложени от правителството заради коронавируса, някои остават извън закона, който с лекота е потъпкван и от тези, които трябва да дават пример.

Директорът на ВМА и член на НОЩ (Националния оперативен щаб) – ген. Венцислав Мутафчийски, както шефът на “Пирогов” – проф. д-р Асен Балтов, са двама от малкото, които редовно посещават известен столичен ресторант, за да се веселят.

Заведението, което се намира на бул. България”, редовно отваряло врати за двамата и за техни приятели, независимо от спуснатата заповед да не се работи.

Разбира се, ресторантът не е достепън за простосмъртни тези месеци, тъй като работи инкогнито и само за подбрана клиентела, която си се весели, докато народът си стои по къщите за празниците.

Всъщност, двамата помолили собственикът, който е техен близък приятел, да не работи на Коледа и Нова година, за да спази малко благоприличие, разкри пред Lupa.bg човек от персонала на заведението.

При същия режим на работа бачка и още един столичен ресторант, намиращ се в близост до бул. “Черни връх” в столицата и в удобна близост до ДАНС.

Служителите на Агенцията били привилегировани и също си устройвали купони там, въпреки забраната. Шефът на заведението, чието име умишлено отново ще запазим в тайна, бил в близки отношения хора от ДАНС, а в замяна патрулиращите за нередности от сорта полицаи, си обръщали главата на другата страна и не припарвали до него.

Доста заведения в София и страната работят именно по този начин, опитвайки се да поддържат персонала си и да си покриват разходите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар