Потрес! Мутри на ГЕРБ нападнаха и разрушиха палатковия лагер край СУ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неизвестни са съборили част от палатковия лагер пред Ректората на СУ. За нападението съобщиха във Фейсбук от „Отровното трио“.

 

„Мутри на ГЕРБ“ са съборили палатки и са счупили тентите на блокадата на кръстовището пред Софийския университет, написаха от „Отровното трио“. Те пуснаха и видео, на което се виждат щетите. Нападателите са били трима, като те са хвърляли и камъни срещу лагера. В една от палатките е имало момиче, което е било влачено заедно с палатката, но за щастие няма пострадали.

На мястото има полиция, която взима показания от свидетелите.

Трима мъже са се опитали да премахнат палатките, казаха пред БНР протестиращите от лагера. Те обясниха, че са подали сигнал на тел.112 и на място е пристигнала полиция.

„Тази сутрин, трима мъже, които очевидно не бяха дошли просто за каузата, започнаха да бутат палатки и тенти. Аз бях в по-малката палатка. Те се опитаха да я обърнат, единият ме ритна, аз казах: „Ей, има хора тук!“. Тях това обаче въобще не ги интересуваше. Продължиха да влачат палатката, след което продължиха да бутат пейки, да разбиват. Въобще не ги интересува, че има знамена на земята. Бяха агресивни, казаха: „Идваме да почистим“. Целият инцидент приключи с разруха, както като цяло управлението на страната“, каза пред БНР Анна-Мария, една от протестиращите в палатковия лагер пред СУ.

Твърди се, че трима на брой нападатели са замервали с камъни палатките.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар