Потрес! Нагъл митничар от ГЕРБ с чисто ново ауди RS6 за 300 бона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нагъл митничар от Видин с 1400 лева заплата всяка година си тества спортното ауди за 300 000 лева на най-известната писта в Германия – „Нюрбургринг” срещу „скромните” €20 000 на ден. Супер скандалът, който ни дава представа за размерите на корупцията в Агенция „Митници” при правителството на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно читател на Narod.bg, пряк очевидец на безобразията.

Според информацията корумпираният митнически служител във Видин, назначен от ГЕРБ на висок пост и несменям поради лекотата, с която върти криминалните схеми на браздата, преди няколко години си е купил чисто ново ауди RS6 по поръчка (изключително мощна кола, над 480 конски сили, не това е важното) за „смешните” 300 000 лева.

„Тия пари не са от заплати, това не е нужно даже да го споменавам, защото на смяна ония бабаити си делят средно между 30 и 40 000 лева на ден, т.е., по над 1 милион лева на месец! Причината е проста – камионите на над 250 транспортни фирми от Европа и Турция минават именно през Видин. Рекетът на тир е между 20 и 50 евро, за да не чака, всеки предпочита да си плати и да продължава да работи, вместо да стои на границата и да бъде проверяван за глупости. Таксата „рекет” дори е включена в отчетите на шофьорите и се поема от работодателя, така при ГЕРБ рушветът вече се е превърнал в закон”, ядосва се информаторът на Narod.bg.

Един от участниците в униформената банда се изхитрил и си купил въпросното скъпо ауди, с което сега всяка година пътува до пистата „Нюрбюргринг” в Германия, за му изпили гумите на уникалното трасе срещу 20 000 евро на ден, т.е., 40 000 лева.

Очаквайте в Narod.bg името на корумпягата и още разкрития за криминалните схеми, които се въртят на границата под шапката на хунтата ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар