Потрес! Недялко от Pik.bg пратил ченгета с фалшиви униформи да откраднат записа с Пламен Узунов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Записът от срещата между секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бившия шеф на столичната митница Петко Петков е бил предоставен на хора, които са се представили като полицаи от шесто районно полицейско управление и са изпратени от Недялко Недялков от Pik.bg. Твърдяли са, че работят по сигнал за престъпление.

Това разкри пред “Дневник” собственикът на верига ресторанти “Виктория” Георги Илиев. Именно в едно от заведенията му, което се намира на бул. “България” се е състояла срещата на 19-ти май между Узунов и Петков.

На записите се вижда как двамата сядат в ресторанта и оставят телефоните си на близкия бар. В края на техния разговор Петков подава на Узунов голям плик. Петков определи срещата като лична и между стари приятели. Засега Узунов не е коментирал, а президентът Румен Радев нарече случая “поредната интрига”, разпространена с “ченгеджийски похвати”.

Самият Петков разкри, че в торбата е имало ром и пури – подарък за Узунов, с когото били приятели и той му е помогнал с контакт за операция за трансплантация на черен дроб”. Бившият премиер Бойко Борисов също коментира случая, като заяви, че в торбата е имало пратка за президента Радев.

Във вторник (15 юни) заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов заяви в Шумен, че засега няма назначена проверка на кадрите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар